top of page

Már elérhető Szalonunkban az Autentic Beauty Concept!

Frissítve: 2020. júl. 22.

A kevesebb már több. Számtalan márka törekszik letisztultságra és egyszerűségre. A minimalizmus a szépségápolás nagy trendje lett az elmúlt években. Az Autentic Beauty Concept Berlin és Budapest után már Pécsen is hódít, átformálva ezzel a hazai fodrászipar horizontját.


És a kérdés: 

Miért a Schwarzkopf új termékcsaládja? Röviden, mert előre kell tekinteni.


Az élet számos területére igaz ez az ősi közhely. A világunk változóban van. A természeti kincseink és a bolygó erőforrásai drasztikusan kimerültek. A klímaváltozás az egyik jele ennek az egész glóbuszt érintő problémának. A planéta eltartó képessége az utolsó szakaszába lépett.Mára kimondatlanul is az egyik legfontosabb tényező a gazdaságunkban az önfenntarthatóság. Ez magában foglalja az újrahasznosítást, a környezetbarát előállítást és a káros anyagoktól mentes termékek kifejlesztését is.


Az ipari forradalom óta – nem ismerve az összetevők hatásait teljes körűen az emberi szervezetre – mindig az volt a cél, hogy a legolcsóbb módon érjék el a legkiválóbb felhasználói élményt. Ahogy a bolygó, úgy az emberi szervezet is jelentős változásokon ment keresztül, melynek eredménye, hogy az olyan népbetegségek korát éljük, mint az ételintolerancia, vagy allergia, illetve a klasszikus stressz és következményei.


Az olcsó adalékok több évtizedes uralma alatt halmozódott fel bennünk és tettek minket egészségtelenné, legyen az szépség- vagy éppen élelmiszeripar, ahol a károkozás elkezdődött.


A fodrászat a divat világának egyik kapuja, amelyen beléptem, de nem mehetek el én sem – ahogy senki sem – az életünket károsító folyamatok mellett. Számos nagy márka fejleszti a saját természetbarát termékcsaládját.

Nagyon boldog vagyok, hiszen az egyik kedvenc márkám, a  Schwarzkopf is megjelent a piacon az Authentic Beauty Concepttel, amely hírnöke a modernkori igényeknek és emellett a környezetünkkel teljes mértékben összhangban van. Összetevői árulkodóak, hiszen növényi eredetűek, így ökológiai lábnyomuk nem jelentős:

Mangó és a Bazsalikom (Hydrate) Datolya és a Fahéj (Glow) Zöld Tea és Lime (Amplify) Junar és Pekándió (Replenish)   

Az előállítás módja és az ideológiája a termékeknek  egy jobb és élhetőbb bolygó felé veszik az irányt velünk együtt. Ezek az első lépések, amelyeket én már megtettem.


42 megtekintés

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page